Paralympiakomitea nostaa paraurheilun ja soveltavan liikunnan vapaaehtoistyöntekijöitä parrasvaloihin – ehdota Kuukauden vapaaehtoista sähköisellä lomakkeella

Valmentaja ohjaa Special Olympics -urheilijoita

Suomalainen urheilu ei olisi mitään ilman vapaaehtoistyöntekijöitä. Paraurheilun ja soveltavan liikunnan parissa vapaaehtoisten panos on, jos mahdollista, vieläkin merkittävämpi. Rakkaudesta lajiin on motto, jonka voimalla mennään. 

Suomen Paralympiakomitea haluaa tuoda vapaaehtoistoimijoiden tekemää arvokasta työtä valokeilaan Kuukauden vapaaehtoinen -juttusarjan avulla. Tammikuusta 2023 alkaen jokaisen kuukauden päätteeksi on julkaistu Paralympiakomitean nettisivuilla osoitteessa www.paralympia.fi sekä Paralympiakomitean sosiaalisen median kanavissa artikkeli henkilöstä, joka tekee vapaaehtoistyötä paraurheilun tai soveltavan liikunnan parissa.

Kuukauden vapaaehtoinen voi toimia urheiluseuran tai paikallisyhdistyksen riveissä tai olla jollain muulla tavalla tekemisissä paraurheilun tai soveltavan liikunnan kanssa. Kuukauden vapaaehtoinen valitaan sähköisen ilmiantolomakkeen kautta tulleiden ehdotusten joukosta.

Ilmoita ehdokas Kuukauden vapaaehtoiseksi tästä

Kuukauden vapaaehtoiseksi ei voi ilmoittaa itseään, vaan ehdotuksen tulee tulla toisen henkilön/tahon tekemänä. Ehdotuksen yhteyteen kirjoitetaan lyhyet perustelut, miksi juuri tämä henkilö olisi hyvä Kuukauden vapaaehtoiseksi.

Jos ehdotat henkilöä tammikuun Kuukauden vapaaehtoiseksi ja hän ei tule valituksi, häntä ei tarvitse ehdottaa uudestaan. Aiemmat ehdotukset huomioidaan tulevien kuukausien valintaprosessissa. Sama henkilö/taho voi ehdottaa myös useampaa Kuukauden vapaaehtoista. Yhteen lomakkeeseen tulee kuitenkin laittaa vain yhden ehdotettavan nimi.

Kuukauden vapaaehtoinen -artikkeli julkaistaan kunkin kuukauden päätteeksi. Ehdotuksia Kuukauden vapaaehtoiseksi voi lähettää milloin tahansa.

Kuukauden vapaaehtoiset 2023