Kuntokuu on oiva startti syksyyn – Osallistu mukaan!

Näkövammainen henkilö lenkkeilee oppaansa kanssa syksyisissä maisemissa.

Paralympiakomitean kuntoliikuntakampanja Kuntokuu liikuttaa jäsenistöä helmi- ja syyskuisin. Kuntokuu on oiva startti syksyyn. Liikuntaryhmät täyttyvät taas kokeilijoista, aloittelijoista sekä jo kauan harrastaneista. Mahdollista on myös perustaa omia kävely-, kelaus-, marjan/sienenpoiminta ryhmiä tai mikä ikinä saakin ihmiset liikkumaan. Toki jokainen voi miettiä itsekseenkin liikkumista. Kuitenkin tärkeää on se, että liikumme – tavalla tai toisella ja jokainen omalla tasollaan.

Liikuitpa sitten itseksesi tai porukassa, niin Kuntokuussa ideana on kirjata omat liikkumisensa ylös Kuntokorttiin. Pysyt kärryllä siitä, miten paljon tulet liikkuneeksi ja samalla motivaatio pysyy korkealla. Kuntokuuhun osallistuessasi osallistut myös Kuntokuu-arvontaan. Kuntokortteja voi tilata Paralympiakomiteasta tai tulostaa tästä. Kuntokuu-sivustolla on myös liikuntavinkkejä, joista voi saada uusia ideoita omaan tekemiseen.

Kuntokorttiin voi merkitä niin ryhmätunnit kuin omat hyötyliikunnat; marjastuksen, haravoinnin, puiden pilkkomisen, soutamisen ym. Myös tavoitteellisesti harjoittelevat ja urheilevat voivat osallistua. Kuntokuussa kaikki liikkujat ovat samanarvoisia. Kilometrit eivät ratkaise, vaan se, että on ollut aktiivinen.

Kun Kuntokorttisi on täytetty, lähetä se syyskuun jälkeen Paralympiakomiteaan ja näin osallistut Kuntokuu-arvontaan.

Startti aktiiviseen syksyyn alkakoon Kuntokuusta!

Lisätiedot ja kuntokorttitilaukset:

  • Tiina Siivonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 833 4869

Täytettyjen Kuntokorttien palautukset (yhdistyksittäin tai itsenäisesti):

Tiina Siivonen
Suomen Paralympiakomitea
Valimotie 10, 4. krs.
00380 Helsinki

Kuva: Kaisa Sirén