Paraurheilun ja soveltavan liikunnan koko kirjo kokeiltavissa Liikuntamaassa

Liikuntamaa-mainos

Apuväline 2022 -messujen yhteydessä järjestettävä Liikuntamaa on Suomen suurin paraurheilun ja soveltavan liikunnan kokeilutapahtuma.

Kokeiltavissa ja tutustuttavissa on lähes koko paraurheilun lajikirjo, uutuutena mm. trendilaji padel. Perinteisiä lajejakaan ei ole unohdettu. Tällä kertaa Messukeskuksessa pääsee hiihtämäänkin, joko pystyssä tai kelkalla, 40 metrin mittaisella hiihtoradalla.

Hiihtoradan vieressä on toinen vetonaula, monipuolinen Luontomaa, jossa on esillä luonto- ja talviliikunnan välineitä sekä tarjolla runsaasti tietoa yhdenvertaisen luontoliikunnan ja retkeilyn mahdollisuuksista.

Liikuntamaassa on esillä valokuvataiteilija Johanna Kareen upea Esikuvat puhuvat -valokuvanäyttely, johon Kare on kuvannut kymmenen vammaisurheilijaa ja nostanut esiin heidän tarinansa. Näyttelyyn voi käydä tutustumassa samalla, kun käy seuraamassa Liikuntamaan keskeltä löytyvän Apuväline 2022 -messujen ohjelmalavan tarjontaa.

Erilaisine välineineen ja lajikokeiluineen Liikuntamaa tarjoaa kahmalokaupalla hauskanpitoa, mutta myös paljon informaatiota. Toimintapisteillä ammattitaitoiset lajiaktiivit osaavat opastaa harrastuksen aloittamisen pariin tai kertoa lisätietoa esillä olevista liikunnan apuvälineistä.

Liikuntamaan järjestää Suomen Paralympiakomitea yhteistyössä mm. lajiliittojen, urheiluseurojen sekä apuvälinealan toimijoiden, kuten Malikkeen kanssa.

Apuvälinemessujen ja Liikuntamaan aukioloajat

  • Keskiviikko 11.5. klo 9–17 (ammattilaispäivä)
  • Torstai 12.5. klo 9–18
  • Perjantai 13.5. klo 9–16

Liput Apuvälinemessuille ja Liikuntamaahanapuvaline.expomark.fi

Lisätiedot Liikuntamaasta