Suomen Paralympiakomitean verkkotreffit: Taloudellinen tilanne ja Kuntokuu

Suomen Paralympiakomitean logo ja teksti: Verkkotreffit 1.2. Vaikea taloustilanne & helmikuussa koittava Kuntokuu. Tervetuloa jäsenet ja muut aiheista kiinnostuneet!

Suomen Paralympiakomitea järjestää verkkotreffejä, joilla keskustellaan Paralympiakomitean ajankohtaisesta toiminnasta, pureudutaan eri teemoihin ja vaihdetaan kuulumisia. 

Verkkotreffit on suunniteltu Paralympiakomitean jäsenistön tarpeita silmällä pitäen, mutta mukaan saa liittyä kuka vain asiasta kiinnostunut. Tervetuloa!

Keskiviikkona 1.2. klo 18–19 aiheena: Paralympiakomitean taloudellinen tilanne ja Kuntokuu

Paralympiakomitean pääsihteeri Riikka Juntunen avaa valtionavustushakemuksen myöhästymisestä aiheutunutta vaikeaa taloustilannetta.

Lisäksi Tiina Siivonen kertoo helmikuun Kuntokuusta, jonka aikana lujitetaan tällä kertaa luita yhteistyössä Luustoliiton ja Selkäydinvammaiset Aksonin kanssa.

Ilmoittaudu mukaan

Osallistu treffeille ilmoittautumalla mukaan maanantaihin 30.1. mennessä! Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen verkkotreffejä.

Ilmoittaudu tästä

 

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSENEMME?

Paralympiakomitean jäsenistöön kuuluu paikallisia yhdistyksiä, joilla on omaa liikuntatoimintaa, urheiluseuroja, joilla on vammaisurheilu- tai -liikuntatoimintaa sekä valtakunnallisia lajiliittoja, jotka vastaavat tietyn vammaisurheilulajin maajoukkue- tai kansallisesta toiminnasta.

Myös ei-paralympialajien lajiliitot voivat liittyä Paralympiakomitean jäseniksi. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun.

Lue lisää jäsenpalveluistamme

 
Treffataan verkossa!

 

LISÄTIETOA VERKKOTREFFEISTÄ JA NIIDEN SISÄLLÖSTÄ: