Äänestä Vuoden vapaaehtoista 2019 Kansalaisareenan äänestyksessä

Vuoden Vapaaehtoinen -äänestys

Kansalaisareenan sivuilla on käynnistynyt Vuoden vapaaehtoinen 2019 -äänestys. Ehdolla on 86 mahtavaa vapaaehtoista ympäri Suomea. Mukana on myös Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n jäsenyhdistysten pyyteettömiä aktiiveja, kuten Anni Suni Porvoon Invalideista, Helena Alsela Satakunnan munuais- ja maksayhdistyksestä, Minna Juuri-Oja-Salo Hämeenlinnan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:stä ja Henrik Särkkä Kehitysvammatuki 57:sta. Lisäksi listalta löytyy mm. VAU:n läheisen yhteistyötahon Leijonaemojen Mervi Vastamäki. Ehdokkaisiin voi tutustua osoitteessa http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/ehdokkaat/

Äänestämässä voi käydä 27.10. saakka osoitteessa http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/. Äänestyksen päätyttyä arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen kymmenen eniten yleisöääniä saaneen joukosta. Vuoden 2019 vapaaehtoinen palkitaan kansainvälisenä Vapaaehtoisen päivänä.

Muistattehan myös VAU:n Hyvä tyyppi -palkitsemiset! VAU:lle voi antaa ilmiantoja vammaisliikunnan ja soveltavan liikunnan kentällä vapaaehtoistyötä tekevistä henkilöistä, joiden koette ansaitsevan tulla palkituksi. Hyvät tyypit palkitaan Hyvä tyyppi -t-paidalla ja diplomilla.

Hyvä tyyppi -ehdotuksia on tipahdellut mukavasti ja palkitsemisia päätettiin jatkaa alkuperäisestä syyskuun lopusta marraskuun loppuun (30.11.) saakka. Ilmiannosta tulee selvitä henkilön nimi, sähköposti ja puhelinnumero, missä seurassa tai yhdistyksessä hän toimii ja pieni perustelu ilmiannetun tekemästä vapaaehtoistyöstä. Ilmiannot sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

VAU:n vapaaehtoistoimijoiden listalle voit halutessasi ilmoittautua TÄÄLLÄ