Mikä on Kuntokuu?

Pyörätuolitanssia

Kuntokuu on Suomen Paralympiakomitean järjestämä harrasteliikuntakampanja, johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta. Kampanjakuukaudet ovat helmi- ja syyskuu. Kuukauden ajan osallistujat täyttävät kuntokorttia ja osallistuvat samalla arvontaan, josta voi voittaa tuotepalkintoja. Tavoitteena on saada ihmiset liikkeelle. Liikkua voi yksin tai porukassa!

Kuntokuun ajan omia liikuntasuorituksia voi merkitä joko paperiseen tai sähköiseen e-kuntokorttiin. Palauttamalla paperisen kuntokortin omaan jäsenyhdistykseesi tai Paralympiakomiteaan tai kirjautumalla e-kuntokortin käyttäjäksi ja täyttämällä sitä osallistut Kuntokuu-arvontaan.

e-kuntokortti

Kuntokortti-sivulla tapahtuvan rekisteröitymisen jälkeen pääset täyttämään kuntokorttia. Kuntokorttiin kirjataan päivittäinen liikuntamäärä sekä liikuntamuoto.

Kuntokortin täyttämisen jälkeen tallenna tiedot klikkaamalla kerran sivun alalaidassa olevaa ”Lisää suoritus” -nappia. Tämän jälkeen tiedot siirtyvät automaattisesti tietokantaan, jossa voit seurata omaa kuntokorttiasi.

Rekisteröityessäsi ja täyttäessäsi e-kuntokorttia osallistut automaattisesti Kuntokuu-arvontaan, eli erikseen ei tarvitse lähettää mitään tietoja kuntokortista Paralympiakomitean toimistoon.

Täytä e-kuntokorttia säännöllisesti Kuntokuun aikana, mutta kirjaa liikuntasuorituksesi kuntokorttiin viimeistään viikon sisällä Kuntokuun päättymisen jälkeen, jotta osallistumisesi rekisteröityy.

Paperinen kuntokortti

Paperisia kuntokortteja voi tilata Paralympiakomiteasta tai tulostaa sivun alalaidasta. Kuntokuun päätyttyä täytetyt kuntokortit palautetaan joko omaan jäsenyhdistykseen tai suoraan Paralympiakomiteaan. Korttien palautus on seuraavan kuun loppuun mennessä. Täyttämällä ja palauttamalla kuntokortin osallistut Kuntokuu-arvontaan.

Paralympiakomitean jäsenyhdistykset ja seurat voivat tilata maksutta paperisia kuntokortteja jäsenilleen. Sama kuntokortti käy sekä helmi- että syyskuussa.

Kuntokorttien tilaukset

  • Paralympiakomitean toimisto, puh. 044 752 9360, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paperisten kuntokorttien palautukset (ellei omaan yhdistykseen)

  • Tiina Siivonen
    Suomen Paralympiakomitea
    Valimotie 10, 4. krs.
    00380 Helsinki

Lataa paperinen kuntokortti tästä:

Kuntokortti