Kuntokortti

Kuntokuun ajan omia liikuntasuorituksia voi merkitä joko paperiseen tai sähköiseen e-kuntokorttiin. Paralympiakomitean jäsenyhdistykset ja -seurat voivat tilata paperisia kuntokortteja maksutta käyttöönsä. Kuka tahansa voi tulostaa paperisen kuntokortin tai rekisteröityä e-kuntokortin käyttäjäksi tämän sivun alalaidasta. Paperisia kuntokortteja voi tilata tai tulostaa TÄÄLTÄ.

e-kuntokortti

Sivun alalaidasta tapahtuvan rekisteröitymisen jälkeen pääset täyttämään kuntokorttia. Kuntokorttiin kirjataan päivittäinen liikuntamäärä sekä liikuntamuoto.

Kuntokortin täyttämisen jälkeen tallenna tiedot klikkaamalla kerran sivun alalaidassa olevaa ”Lisää suoritus” -nappia. Tämän jälkeen tiedot siirtyvät automaattisesti tietokantaan, jossa voit seurata omaa kuntokorttiasi.

Rekisteröityessäsi ja täyttäessäsi e-kuntokorttia osallistut automaattisesti Kuntokuu-arvontaan, eli erikseen ei tarvitse lähettää mitään tietoja kuntokortista Paralympiakomitean toimistoon.

Täytä e-kuntokorttia säännöllisesti Kuntokuun aikana, mutta kirjaa liikuntasuorituksesi kuntokorttiin viimeistään viikon sisällä Kuntokuun päättymisen jälkeen, jotta osallistumisesi rekisteröityy.