Kuntokuun teema 5: Aktiviteetteja säällä kuin säällä

Jumppaa syksyisellä pihalla (kuva: Sonja Meskanen)

Toivoa sopii, että syyskuu on lopppuun saakka mahdottoman mukava ja lämmin, jotta liikkuminen ulkona jatkuu pitkään. Tosin joku on joskus sanonut, että liikkuminen ei ole kelistä kiinni, vaan sopivasta pukeutumisesta. Jokaisella on varmasti kokemusta siitä, miten tympii lähteä lenkille tai liikkumaan sade- tai lumikelillä. Hyvä olo liikkumisen jälkeen palkitsee kelistä huolimatta.

Tämä vuosi on tuonut mukanaan myös paljon uusia tapoja toimia, kun esimerkiksi ryhmäliikuntoja ei ole voitu järjestää. On uutisoitu, että virtuaaliset tunnit internetin ihmeellisessä maailmassa ovat saaneet ihmiset liikkumaan kotioloissa. Valinnan mahdollisuuksia löytyy. Kotona tilat voivat olla rajalliset, mutta pienet tilat eivät ole este.

Tämän viikon teemana on, että kokeilet jotakin jumppaa puhelimen tai tietokoneen kautta. Tässä seuraavassa onkin listattu erilaisia aktiviteetteja. Jos olet jotakin näistä jo kokeillut, niin kokeile jotakin uutta sivustoa tai liikesarjaa.

Jos etsit harrastusta tai uuden lajin aloittamista/kokeiluja, niin mene Löydä oma seura-palveluun, johon on koottu soveltavaa liikuntaa järjestäviä tahoja. Löydä oma seura -palvelu löytyy täältä

Tämän listan jälkeen emme voi enää sanoa, että huonolla säällä ei voi liikkua tai tehdä mitään... Tsemppiä ruudun toiselle puolelle!