Valmentajille: Nuori mieli urheilussa -verkkokoulutusten julkaisuwebinaari

Tervetuloa kuulemaan valmentajille suunnattujen Nuori mieli urheilussa -verkkokurssien sisällöstä ja merkityksestä julkaisuwebinaariin maanantaina 16. toukokuuta klo 15–16!

Mieli ry: julkaisee toukokuussa kaksi uutta verkkokurssia nuorten urheilijoiden valmentajille ja valmentajien kouluttajille. Nuori mieli urheilussa -verkkokurssit on suunnattu ensisijaisesti 10–15-vuotiaiden valmennuksen parissa toimiville.

Julkaistavat kurssit:

1. Verkkokurssi kaikille valmentajille (30 min) opastaa arvioimaan ja kehittämään omia valmennustapoja Hyvän harjoituksen tunnusmerkkien pohjalta.

2. Syventävä verkkokurssi (3 tuntia) on suunnattu kaikille valmentajille ja erityisesti kokeneemmille valmentajille, valmennuspäälliköille, ammattivalmentajille, valmentajien kouluttajille ja vastaavissa tehtävissä toimiville henkilöille. Kurssi opastaa ottamaan käyttöön Nuori mieli urheilussa -toimintatapoja, joita pitkäjänteisesti toteuttamalla valmentaja voi edistää nuorten urheilijoiden mielen hyvinvointia.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin täällä

Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse perjantaina 13.5. Webinaari myös tallennetaan, ja linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille sekä julkaistaan jälkikäteen Nuori mieli urheilussa -sivustolla.

Nuori mieli urheilussa -hankkeen tavoitteena on, että lasten ja nuorten urheilun parissa toimivat osaavat tukea mielenterveyden normaalia kehitystä, hyödyntää mielenterveystaitoja osana valmennusta ja kohdata haastavassa tilanteessa olevia lapsia ja nuoria.

Hankkeessa tuotetaan valmentajille sisältöä ja toimintatapoja nuorten urheilijoiden mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Materiaalit ja niihin liittyvät verkkokoulutukset ovat vapaasti käytettävissä ja ne on suunnattu kaikkien lajien valmentajille. Suomen Paralympiakomitea on yksi Nuori mieli urheilussa -hankkeen yhteistyökumppaneista. 

Lue lisää hankkeesta

Tutustu Nuori mieli urheilussa -materiaaleihin