ETÄ-JG

Junior Games on yli 30-vuotisen historiansa aikana antanut jopa 10 000 lapselle ja nuorelle kilpailukokemuksia. Monelle vammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle lapselle ja nuorelle se on ollut ensimmäinen kosketus kilpailemiseen, ja sen kautta he ovat päässeet ponnistamaan liikkujan ja urheilijan polulle. Koronavuodesta huolimatta haluamme jatkaa pitkää perinnettä! ETÄ-JG-kisaan voivat osallistua alle 19-vuotiaat yksin, kavereiden kanssa tai vaikka koko luokan voimin. 

Kaikki osallistujat palkitaan mitalilla! 

Näin osallistut! 

Kuvatkaa enintään minuutin kestoinen video, jossa esitätte jotain vammaisurheilulajia tai itse kehittelemäänne sovellettua liikuntamuotoa.  

Video tulee esittää ilman puhetta, eli pantomiimina! 

Lisäpisteitä saa, jos onnistuu yhdistämään videoon:

  • yhdenvertaisuus-näkökulmaa, eli miten kaikki otetaan mukaan erilaisista lähtökohdista huolimatta ja/tai  
  • esteettömyys-näkökulmaa eli millaiset ratkaisut auttavat tai toisaalta millaiset asiat vaikeuttavat kaikkien osallistumista urheiluun ja liikuntaan. 

ETÄ-JG:hen pääset ilmoittautumaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, jonka yhteydessä on myös ohjeet videoiden lähettämiseen. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

ETÄ-JG:n huipennus on keskiviikkona 25. marraskuuta 2020 klo 12.00–13.00 järjestettävä Live-Show, jossa lähettämiänne videoita esitetään. ETÄ-JG:hen voi osallistua myös niin, että lähettämiänne videoita ei näytetä Live-Show'ssa. Live-Show järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa. Live-Show on mahdollista saada katsottavaksi myös tallenteena jälkikäteen, jos koulunne/luokkanne aikataulut eivät sovi Live-Show'n varsinaisen ajankohdan kanssa yhteen. 

Kannustamme jakamaan videot somessa! Häshtägit #etäJG ja #paralympia

Osallistua saa porukalla, jossa vähintään yhdellä on toimintarajoite. 

Viimeinen osallistumispäivä on sunnuntai 22.11.2020!