PERUTTU: Nuori toimija -koulutus, 2. lähijakso

TAPAHTUMA ON PERUTTU, KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN ETÄYHTEYDELLÄ

Nuori toimija -koulutus on suunnattu kaikille noin 13–20-vuotiaille urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille vammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille.

Nuori toimija -koulutus järjestetään kahdessa lähijaksossa Lahden Liikuntakeskus Pajulahdessa. Koulutuksessa nuoret saavat edellytykset toimia esimerkiksi ohjaajina, avustajina tai toimitsijoina liikuntaleireillä, urheiluseurassa tai kilpailutapahtumissa. Lyhyesti ilmaistuna koulutuksen käyneistä tulee Nutoja!

Nuto-koulutuksen ensimmäinen lähijakso järjestetään 18.–20. syyskuuta 2020 ja toinen jakso 5.–7. helmikuuta 2021 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Lähijaksojen välissä koulutukseen valitut tekevät yksilöllisen välitehtävän, jossa toimitaan esimerkiksi apuohjaajana liikuntaleirillä tai urheiluseuran harjoituksissa.

Koulutuksen ohjaajina toimivat Tiina Siivonen sekä Antti ja Reet Rusi. Urheilijavieraana on mm. itsekin Nuto-koulutuksen käynyt ratakelauksen paralympiamitalisti Henry Manni. Nutolla voi olla tarvittaessa mukana tukihenkilö/avustaja, joka toimii henkilökohtaisena tukijana, kannustajana ja neuvonantajana koulutuksen aikana. Tukihenkilö voi osallistua koulutuksen lähijaksoille ilman kustannuksia.

Hinnat

  • 1. lähijakso, 85 euroa
  • 2. lähijakso, 85 euroa

Hinnat sisältävät täysihoidon, ohjelman, materiaalin ja opetuksen. Matkakustannukset osallistujat maksavat itse.

Haku Nuto-koulutukseen sähköisellä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/199196FC1A4BE2F1

Lisätiedot: Paralympiakomitea Tiina Siivonen, puh. 040 833 4869, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Nina Peltonen, puh. 050 400 1532, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.