Luontoretki Leivonmäen kansallispuistoon

Keski-Suomen Näkövammaiset ry ja Jyväskylän Seudun Invalidit ry järjestävät yhdessä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n kanssa retken Leivonmäen kansallispuistoon lauantaina 16. syyskuuta 2017. Matkaan lähdetään klo 11.00 Jyväskylän matkakeskukselta, jonne palataan takaisin n. klo 16.00.

Retkipäivän ohjelmassa on mm. patikointia ja tutustumista kansallispuistoon ja suoluontoon. Harjujärven puolikodalla on tarjolla nokipannukahvia ja makkaraa. Alueella on eripituisia merkittyjä reittejä, ja myös liikuntaesteisille avustajan kanssa soveltuva polku sekä inva-käymälä. Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvarusteet ja paljon iloista mieltä!

Osallistumismaksu 10€/hlö järjestävien yhdistysten jäsenille. Muille 15€. Osallistumismaksu sis. yhteiskuljetuksen esteettömällä linja-autolla sekä nokipannukahvit ja makkaratarjoilun.

Lisätietoja: Nina Peltonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 400 1532.

Ilmoittautumiset 4.9. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/1927C3C43A558134.par

Tapahtuman järjestäjät eivät ole vakuuttaneet retkelle osallistujia.

Ladattavat tiedostot