Elämyksiä Piispalassa – Liikunnasta Iloa -kurssi

Keski-Suomen Näkövammaiset ry järjestää reipashenkisen Liikunnasta Iloa -liikuntakurssin 10.–13. heinäkuuta 2017 luonto-, liikunta- ja matkailukeskus Piispalassa Kannonkoskella. Kurssi on suunnattu liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille aikuisille, joilla on näkövamma.

Piispalan upeat puitteet tarjoavat monipuolisesti liikuntakokemuksia ohjaajien opastuksella rentoa yhdessä oloa unohtamatta. Piispalan viihtyisät oleskelu- ja nukkumatilat sekä kattava ja herkullinen ruoka auttavat jaksamaan päivän toiminnoissa. Päiväohjelmassa mm. melontaa, kuntosalia ja keilausta.

Osallistumismaksu: KSN:n jäsenille 190 euroa, avustajille 170 euroa, ei-jäsenille 200 euroa. Hinta sisältää majoituksen 2hh, ruokailun (aamiaisen, lounaan, päivällisen) sekä ohjelman ohjauksineen. Yhteiskuljetus järjestetään omakustannehinnalla, joka määräytyy kyytiläisten määrän mukaan.

Muistattehan kysyä rahallista tukea avustajaan omalta kunnaltasi!

Sitovat ilmoittautumiset 2.6. mennessä ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 014 218 258. Lisätietoja voi kysyä myös vastuuohjaajalta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautuneille lähetetään päiväkohtainen ohjelma ja maksuohjeet kesäkuussa.

Reppuun mukaan urheiluvaatteet ja iloinen mieli!