Koko perheen metsäretki Puijon luontoon

Koko perheen yhteinen metsäretki Puijon luontoon järjestetään lauantaina 20. toukokuuta 2017 klo 10.00–13.00 Kuopiossa. Tapaamispaikka on Puijonsarven koulun parkkipaikka, josta on opastus laavulle. Osoite on Keskikaari 44, Kuopio.

Luontoretkellä keväiseen Puijon luontoon nautitaan kauniista maisemista ja toisten perheiden seurasta. Ohjelmassa on makkaranpaistoa ja kahvittelua laavulla. Tapahtuma on suunnattu kaikille lapsiperheille vammasta riippumatta. Malike mahdollistaa seitsemän vaikeavammaisen perheenjäsenen osallistumisen retkelle.

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/EF4234E813FA0D3F.par

Lisätiedot: Maarit Mykkänen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtuman yhteydessä Puijonsarven koulun parkkipaikalla klo 14.00–16.00 järjestetään myös Malikkeen kaikille avoin toimintavälineiden kokeilutapahtuma. Kokeiltavissa on välineitä, jotka mahdollistavat vaikeavammaisten ihmisten osallistumista. Mukana on ratkaisuja pyöräilyyn ja maastossa liikkumiseen.

Lisätiedot/mahdolliset toiveet mukaan otettavista toimintavälineistä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ladattavat tiedostot